Taxiul destinului – If Only un film deosebit

Sau “Taxiul destinului” cum il gasiti in limba romana, este un film pe care l-as plasa in randul clasicelor din 2000 pana in prezent.

Povestea urmareste firul destinului si faptul ca de acesta nu scapi, ba mai mult ne invata si ca avem un timp limitat la dispozitie si ar fi bine sa stim cum sa il petrecem alaturi de persoana iubita.

Samantha si Ian sunt cuplul in jurul caruia este conturata toata actiunea filmului watch-series, mai exact sunt un cuplu ce se afla intr-un impas din cauza obsinuintei si rutinei, dispare ideea de a cuceri si impresiona in fiecare zi persoana de langa tine, lasand doar ca lucrurile sa fie la voia intamplarii. Ea o pasionata de arata, mai exact de muzica iar el un tanar antreprenor ocupat.. povestea se desfasoara in Londra.

Toata actiunea filmului se desfasoara practic intr-o zi si o noapte, Ian are un vis in care Samantha sufera un accident intr-un taxi, un accident in care aceasta moare. Visul acesta il sperie destul de tare si il face sa constientizeze cat de importanta este persoana de langa el si cum in ultima perioada a uitat sa ii mai acord atentia cuvenita.

Ian ia in serios visul si incearca sa o tina pe Samantha departe de Londra si de toate semnele care duc la transpunerea visului in realitate, insa unele lucruri nu pot fi evitate.

Nu as vrea sa vorbesc despre final caci e un film ce merita vazut impreuna cu partenerul de viata si din care putem sa realizam unde gresim desoeri si cat de mult ne pierdem in cotidian si uitam de adevaratele valori si momente care ne implinesc sufleteste.

Moartea e cea care de cele mai multe ori ne face sa realizam ce am pierdut, cam asta ne scoate in evidenta si filmul “If Only”.

Neputinta de a mai reusi sa iti exprimi sentimentele fata de persoana iubita, timpul limitat si faptul ca nu ne gandim niciodata ca ar putea fi ultima data cand o vedem in fata noastra pe acea persoana, ne face sa realizam ce scurta este viata si mai ales cat de intens ar trebui sa traim fiecare clipa.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *