Run the World, un serial ce merită să fie descoperit

De data aceasta un serial care merita sa fie descoperit este Run the World, un serial foarte frumos despre prietenie.

Creat de catre Leigh Davenport, Run the World este noua comedie Starz centrata pe o banda de prietene care au peste 30 de ani si care locuiesc in Harlem. Whitney, Ella Renees si Sondi au vieti, personalitati si ocupatii foarte diferite dar sunt unite de cea mai puternica relatie de prietenie si se sustin reciproc prin intermediul situatiilor in care viata le pune sa le infrunte.

In rolul lui Whitney o regasim pe Amber Stevens West, Greek, Criminal Minds, pe Andrea Bordeaux, NCIS: Los Angeles, care este Ella, Bresha Webb, Grey’s Anatomy este Renee, in timp ce Corbin Reid, How To Get Away With Murder este a patra prietena din grup, Sondi. Tosin Morohunfola, Stephen Bishop, Jay Walker si Erika Alexander fac parte si ei din casting.

Episodul 1 al primului sezon este disponibil incepand cu data de 16 mai pe aplicatia STARZPLAY, diponibila cu CANAL+ si Amazon Prime Video. In program, sunt 8 episoade de 30 de minune, o data pe saptamana.

Run the World este ca si cum Sex And The City ar intalni serialul Insecure. La fel ca si in cazul primului serial, noul serial Starz se deruleaza pe strazile din New York si ne prezinta cele patru prietene in viata lor de zi cu zi, cu povestile lor de prietenie, de iubire si sex.

Eroinele sunt la fel de dragute, de impertinente, de amuzate ca si cele din Sex And The City. Dar prin intrigile sale si personajele sale si prin latura sa mai deschisa, serialul lui Darren Star se apropie mai mult de Insecure, serialul lui Issa Rae.

Si cum cu totii avem nevoie de umor si de prietenie in viata noastra, Run the World este exact ceea ce avem nevoie!

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *