Realme 6 și 6 Pro sunt oficiale

Realme tocmai a oficializat doua noi smartphone-uri din gama mid range, Realme 6 si Realme 6 Pro. In meniu o incarcare rapida VOOC 4.0, un ecran de 90 Hz si 4 senzori foto in partea din spate.

In urma cu cateva zile, Realme a oficializat noul sau telefon, X50 Pro 5G. Azi, fabricantul chinez dezvaluie doua smartphone-uri noi din gama mid range, Realme si Realme 6 Pro. Chiar daca preturile au crescut lejer fata de Realme 5 si Realme 5 Pro, fabricantul continua sa propuna in ciuda acestui lucru preturi hiper atractive si performante deloc de neglijat.

Realme 6 Pro : un Snapdragon 720 G si patru senzori foto. Realme 6 Pro dispune de un ecran de 6,6 inchi si de o rata de refresh de 90 Hz. Chiar daca Realme nu precizeaza tipul de ecran folosit, ne putem astepta la un LCD, nu la un OLED. Senzorul de amprente este integrat in ecran. In partea din spate regasim patru aparate foto. Modulul principal ofera o rezolutie de 64mpx, cel ultra unghi-larg o rezolutie de 8mpx, cel consacrat modului macro este de 2mpx in timp ce zoom-ul este de 12 mpx. In partea din fata avem un senzor de 8mpx pentru realizarea selfie-urilor.

Performantele materiale ale lui Realme 6 Pro sunt asigurate de catre un Snapdragon 720 G de la Qualcomm. Este echipat cu 6 sau 8 GB RAM, in functie de versiunea dorita. In ceea ce priveste stocarea, telefonul profita de minim 256 GB spatiu de stocare. Aparatul profita de o baterie de 4300 mAh si de o incarcare rapida 30 W VOOC 4.0. Pretul de pornire a lui Realme 6 Pro este de 208 euro.

Realme 6 : o versiune de baza la doar 159 de euro. Realme 6 profita de un ecran de 6,5 inchi si de o rata de refresh de 90 Hz. In ceea ce proveste ecranul, diferenta este deci minima. La fel ca in cazul lui Realme 6 Pro avem patru aparate foto in partea din spate – modulul principal de 64mpx, un aparat de 8mpx si un senzor macro de 2mpx. Singura diferenta consta in senzorul telefoto care ofera o rezolutie de 2mpx in monocrom. Realme este echipat cu un Helio G90T de la MediaTek de 4,6, sau 8 GB RAM si 128 GB spatiu de stocare. In ceea ce priveste varianta de culoare, putem alege din alb sau albastru cometa. La fel ca si in cazul lui Realme 6 Pro, pretul nu este deloc ridicat. Versiunea de 4GB/64 Gb este comercializata la un pret de 159 de euro.

Inca nu se cunoaste data exacta de lansare a celor doua telefoane in Europa.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *