Possessor, un film de Brandon Cronenberg

Dupa un prim lung-metraj care nu a reusit sa ne convinga prea tare (Antiviral), Brandon Cronenberg isi reincearca norocul cu Possessor, povestea sumbra a unor ucigasi care se folosesc de tehnologia futurista pentru a-si elimina prada din peisaj.

Possessor, al doilea film al lui Brandon Cronenberg
O femeie isi infige un ac imens in craniu. Apoi, in urmatoarea scena, ataca in mod salbatic un barbat, il injunghie cu mai multe lovituri de cutit. Scena este una extrem de sangeroasa. Aproape ca simtim lama cutitului intrand in carne cu fiecare lovitura in parte. Spectatorul nu intelege ce se petrece. Insa, aceasta ciudatenie latenta cuplata cu o violenta brutala care intarzie asupra maltratarii corpurilor ne aminteste de un barbat, de David Cronenberg. Insa, nu el este in spatele filmului Possesor. Este fiul sau, Brandon Cronenberg.

Acesta din urma a incercat deja sa isi faca un nume in industria filmului cu Antiviral, primul lung-metraj care s-a dovedit a fi mult prea auster pentru gusturile noastre. Acum, o data cu a doua sa incercare, realizatorul trebue sa se intrebe cum sa isi gaseasca propria cale cu un nume atat de impozant.

Possessor spune povestea lui Tasya Vos, o ucigasa platita care lucreaza in contul unei organizatii secrete. Datorita unei tehnologii revolutionare, Tasya este capabila sa puna stapanire pe corpul unei alte persoane pentru a duce la bun sfarsit misiunea. Fiecare noua incarnare intr-un invelis carnal ii lasa o urma invizibila si uzura incepe sa o determine sa isi piarda mintile, sa nu mai distinga realitatea de fictiune. Totul se va schimba complet in momentul in care Tasya se va incarna in Colin, partenerul fiicei unui bogat om de afaceri, detinatorul unei societati care permite oamenilor sa spioneze oamenii dupa bunul plac. Obiectivul sau este acela de a-i ucide insa identitatea sa pasagera ii va aduce mai multe prejudicii decat ar fi crezut vreodata…

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *