Orașele care vor fi cele mai în tendințe în 2020

Daca Egiptul ar trebui sa fie o destinatie foarte in voga datorita expozitiei dedicate lui Tutankhamon din acest an si datorita viitoarei inaugurari a Muzeului din Cairo, exista o multime de orase care vor atrage atentia a numeroase turisti in acest an mai ales datorita unor evenimente foarte importante.

Dubai, Emiratele Arabe Unite. Aici se va desfasura urmatoarea Expozitie Universla care va avea loc intre 20 octombrie 2020 si 10 aprilie 2021. In acest fel va reusi sa se laude tuturor cu privire la calitatile sale de cea mai trendy destinatie. 192 pavilioane care vor reprezenta tot atatea tari, peste 200 de restaurante si 60 de evenimente zilnice care vor atrage o multime de curiosi, cu siguranta.

Viena, Austria. Aici se vot sarbatori 250 de ani de la nasterea lui Beethoven, marele compozitor si vor avea lor o multime de evenimente. Inca din 19 decembrie a fost deschisa o expozitie care cuprinde manuscrisele sale originale si ORF, Orchestra Radio Simphony Orchestra va canta Oda Veseliei, acest faimos poem de la care compozitorul s-a inspirat pentru cea de-a Noua sa Simfonie.

Rijeka, Croatia. Capitala Europeana a Culturii. Pentu prima data, litoralul croat este onorat prin denumirea de Capitala Europeana a Culturii. Foarte aproape de frontiera slovena, aceasta cetate va primi nume mari ale operei, expozitii de arta contemporana iar in imprejurimi vor avea loc o multime de alte manifestatii.

Marrakech. Capitala africana a culturii. Daca Europa are capitala sa europeana, Africa are dreptul si ea la una. Pentru prima data, continentul va lansa activitati foarte variate si bogate pentru a se pune cel mai bine in valoare diversitatea culturala africana.

Tokyo, Jocurile Olimpice de Vara. Acest an va fi cu sguranta unul dominat de sport. Toate privirile vor fi cu siguranta indreptate inspre arhipelagul nipon in aceasta vara, unde la Tokyo vor avea loc Jocurile Olimpice de Vara. O adevarata petrecere pentru care se pregatesc toti japonezii si pemtru care se asteapta o multime de turisti. Sezonul estival va fi plasat deci sub semnul rafinamentului si al culturii japoneze.

Paris, Franta. 350 de ani de Hotel al Invalizilor. Muzeul Armatei ca celebra in acest an 350 de ani de la fondarea celui mai celebru monument parizian. Este vorba despre Hotel al invalizilor. Care adaposteste mormantul lui Napoleon. Vizitatorii vor descoperi prin intermediul unei expozitii viata vechilor pensionari aflati in acest spital militar. Concertele au inceput deja iar festivitatile se anunta foarte frumoase.

Galway, Irlanda, si ea Capitala Europeana a Culturii. Galway are dreptul si ea la titlul de Capitala Europeana a Culturii. Programul a fost imaginat in functie de anotimpurile din calendarul celt. Foarte multe activitati vor avea loc in aer liber.

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?