Lovestruck in the City, noul serial sud-coreean de pe Netflix

Un nou serial coreean se adauga celebrului catalog al platformei Netflix. Iata tot ce trebuie sa stii despre Lovestruck in the City, un serial cu o intriga romantica cu Ji-Cjang –wook si Kim Ji-won.

All you need is love. Mai nou serialele coreene sunt foarte populare pe Netflix. Asta fie ca este vorba despre seriale horror, fie ca este vorba despre seriale mai romantice sau SF.

Lovestruck in the City este o cronica romantica care prezinta unele povesti ale unor cupluri in viata de zi cu zi, prezentand deci mai multe personaje.

Dificil deci sa nu facem o paralela cu serialul Love Actually, unde se prezinta si acolo mai multe intrigi romantice cu mai multe cupluri din mai multe locuri. Si cu siguranta ca acest lung metraj a inspirat acest nou serial coreean.

Dar originalitatea acestui serial consta in formatul sau. Mai intai, alegerea de a urma mai multe personaje permite varierea tematicilor in jurul vietii de cuplu, dand de asemenea, posibilitatea de a face portretul unor personaje diferite in ceea ce priveste conceptia lor despre iubire.

Originalitatea consta si in felul in care se asociaza scenele de fictiune cu cele de pasaje in fata camerei, ca si un fel de documentar, dar care nu este totusi unul. Se degajeaza un sentiment de autenticitate si de realism, serialul fiind pertinent atat pentru intentiile sale de cronica amoroasa, cat si pentru scenele sale amuzante.

Serialul este realizat de catre Park Shin Woo, cel care sta si in spatele serialiului It’s ok not to be okay. Si a fost scris de catre Jung Hyun Jung, adica cel care a scris si Romance is a Bonus Book. Deci promite. In plus, daca esti fan seriale sau filme coreene, ii vei putea recunoaste pe cei doi actori din rolurile principale- Ji Chang Wook si Kim Ji Won.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *