La ce ne uităm pe Netflix în septembrie?

In septembrie, Netflix isi va surprinde toti abonatii cu cel mai frumos program. Vor putea regasi astfel ultimul sezon din Lucifer sau Casa de Papel, dar si un nou sezon din Sex Education. Si multe alte seriale.

The Flash, sezonul 6. Cel mai rapid supererou al serialelor revine pe Netflix pentru un sezon cu numarul 6. Un nou serial de infruntari cu meta-umanii in timp ce Iris va ramane blocata in mirorverse….

Deadly Class, sezonul 1. Este un serial go-stream.site adaptat de la comic book-ul cu acelasi nume, care urmareste sosirea lui Marcus Lopez, un tanar orfan, la o scoala privata misterioasa, unde invata copii ai criminalilor. Aici se invata arta crimei, a luptei si alte lucruri pentru a deveni un perfect criminal. Atentie, toata lumea este periculoasa…

Chicago Med si Fire, sezoanele 1-4. Doua seriale Chicago apar pe celebra platforma incepand cu data de 1 septembrie, pentru a urmarii echipele de la Fire si Med in viata lor extrem de intensa.

La Casa de Papel, sezonul 5, partea 1. Cei mai celebri hoti si profesorul lor nu se afla intr-o postura prea buna si vor trebui sa gaseasca o modalitate de a se descurca. Cu cat mai multi bani cu putinta.

Lucifer, sezonul 6. Din 10 septembrie vom vedea cum Tom Ellis va trebui sa faca fata noului sau rol de zeu. Dar isi va continua anchetele pe Pamant cu iubirea si cu partenera sa, Chloe. Esti gata pentru episoade pline de surprize?

Sex Education, sezonul 3. Maeve, Otis, Eric sau Aimee vor face fata unor noi probleme legate de sexualitate. Dar vor aparea si unele personaje noi.

Dear White People, sezonul 4. Adica ultimul sezon al serialului. Daca restul castingului revine, nu putem spune acelasi lucru despre Jeremy Tardy, care a avut rolul lui Rashid.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *