Honor 20 vs. Honor View 20 – care este mai bun?

Honor 20 a fost prezentat in mod oficial pe data de 21 mai 2019. Acest smartphone seamana mult cu Honor View 20, atat in termeni de design cat si de functionalitati. Dintr-o data, iti este destul de greu sa faci o alegere intre cele doua telefoane. Sa vedem deci care iti corespunde cel mai bine.

Ecran. Principala diferenta intre aceste doua smartphone-uri in ceea ce priveste ecranul este aceea ca Honor 20 beneficiaza de tehnologia OLED in timp ce View 20 se concentreaza asupra unui ecran LCD. Insa, acesta din urma propune o diagonala mai generoasa, de 6.4 inchi spre deosebire de 6,26 inchi al lui Honor 20. Drept urmare, alegerea ecranului este o chestiune de preferinte, stiind ca ambele ecrane sunt foarte reusite si ofera o utilizare placuta.

Design. Daca aruncam o privire rapida asypra celor doua telefoane, nu este sigur ca le putem diferentia imediat. Ambele arboreaza un design similar, cu un ecran perforat care adaposteste camera foto frontala. Grosimea marginilor este similara si, de aproape, se vede clar ca Honor 20 se inspira de la View 20 in ceea ce priveste design-ul. Nici in materie de greutate sau dimensiuni nu sunt mari diferente, chiar daca View 20 este putin mai impozant. Unul din cele mai importante elemente care diferentiaza cele doua telefoane consta in senzorul de amprente digitale. Este situat in partea dorsala a lui Honor View 20 in timp ce pentru Honor 20 s-a optat penttu partea inferioara a smartphone-ului, intocmai ca si Galaxy S10e. Partea dorsala a lui Honor 20 este stralucitoare si propune un efect de oglinda asemanator celui oferit de Huawei P20 iar cel al lui View 20 este mai gandit, mai stilizat.

Performante. Cele doua telefoane sunt echipate cu cele mai bune procesoare, SoC Kirin 980. Sa nu uitam ca View 20 ofera o extensie de stocare via un micro SD spre deosebire de Honor 20.

Baterie si autonomie. Atat unul cat si celalalt propun o capacitate respectabila. View 20 este lejer superior cu baterie sa de 4000 mAh spre deosebire de Honor 20 cu o baterie de 3750 mAh. Ambele ofera o autonomie buna insa cea a lui View 20 este superioara.

Aparat foto. Pe hartie, Honor 20 este cel mai sexy in domeniu. Acesta beneficiaza de un senzor foto cuadruplu cu un modul principal Sony IMX586 de 48MP. Acest senzor foto principal este asociat unui senzor de 16 MP si a altor doi senzori, fiecare de cate 2 MP. Insa, fara un teleobiectiv pentru zoom si fara stabilizare optica, acesta nu este atat de incredibil pe cum pare. Honor 20 nu este atat de incredibil in ceea ce priveste performantele foto. Este bun, cu rezultate bune in conditii mai putin favorabile insa se dovedeste mediocru pe intuneric.

Pret. Honor 20 este comercializat la pretul de 499 de euro. Castile Honor FlyPods sunt oferite la precomanda. Pretul de lansare al lui Honor View 20 a fost fixat la 569 de euro pentru varianta standard.

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?