Fă un scurt istoric al faptelor tale

Până acum ceva timp mi se întâmplau destul de multe lucruri rele, cel puțin în viziunea mea, care mă afectau și în funcție de gravitatea acestora mă indispuneau sau nu pe moment și am ajuns la concluzia că trebuie să aflu care este sursa și declanșatorul acestora ținând cont că majoritatea apăreau din neant fără să mă facă vreo secundă să mă gândesc că am vreo vină.

Eu sunt genul de om care nu poate să trăiască cu ideea că un lucru s-a întâmplat pur si simplu, dintr-o dată, și mă simt mereu nevoit să cercetez cât mai mult pentru a afla adevărata cauză. Așa, și cum vă spuneam că eu sunt destul de curios am început să mă tot gândesc de ce pare că mie mi se întâmplă toate lucrurile rele până când mi-am dat seama că de fapt în viața mea, sau în univers, exista un dezechilibru datorită lucrurilor pe care le-am făcut în urmă cu câțiva ani iar ceea ce primesc acum sunt menite doar să readucă echilibrul.

Bingo, planul e simplu până acum. După ce am descoperit asta am început să pun în balanță treburile nasoale pe care le-am făcut în trecut cu lucrurile care mi se întâmplă acum iar lucrurile s-au clarificat a doua oară, ele semănau foarte mult iar unele erau chiar aceleași treburi doar că erau de data asta întoarse împotriva mea.

Așadar am reușit, din fericire, să ajung și la această înțelegere (sau învățătură, cum vreți să-i spuneți) și să mă împac, practic, cu toate lucrurile care mi se întâmplă deoarece totul funcționează ca un fel de bumerang care bineînțeles că se întoarce la mine indiferent de ceea ce fac. Lucrurile rele care mi se întâmplă în prezent sunt doar pentru a pune în echilibru situația ținând cont de faptele rele pe care le-am făcut cu câțiva ani/luni în urmă. În cazul lucrurilor bune la fel funcționează.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *