De unde îți poți lua idei de articole

Atunci când am ales să devin blogger totul mi se părea foarte simplu, adică înainte să-mi deschid blogul propriu-zis. Da, mereu mi-am imaginat că fac deja ceva înainte de a-l face și asta nu m-a avantajat chiar în toate cazurile. Așadar, mi se părea totul foarte simplu, eram destul de încrezător, mi-am deschis blogul, am pus primul articol și de acolo au început să apară belelele.

Începusem să nu știu cum să-mi fac timp să scriu și pe blog, fiindcă dejea aveam destul de multe activități. Începusem să nu știu de unde să fac rost de idei pentru articole deoarece marea mea masă de idei pe care creierul mi le oferea erau deja investite în alte părți iar lista de probleme poate continua. Astăzi, pentru bloggerii aflați la început de drum, voi da câteva mici sfaturi care m-au ajutat pe mine să fac rost de idei de articole atunci când nu aveam pic de inspirație.

Ascultam muzică – Eu de obicei ascult foarte, foarte multă muzică. Din multele melodii pe care le ascult zilnic, am o listă cu vreo 50 care-mi plac extrem de mult și care mă inspiră în orice moment. Așadar, puteți să vă găsiți câteva melodii care să vă inspire și, când rămâneți fără idei, să le ascultați.

Mă plimbam prin oraș, în aglomeratie sau prin locuri liniștite – Atunci când mergeam prin oraș, printre oameni îmi veneau tot felul de idei de articole despre societatea în care trăim și despre comportamentul oamenilor. Atunci când mă plimbam prin natură respectiv prin locuri cât mai pustii și liniștite aveam idei puțin mai filosofice. Ideea e că ambele sunt eficiente.

Astea sunt principalele lucruri pe care eu le făceam și încă le fac atunci când nu am idei de articole sau, pur și simplu, nu am inspirație într-un domeniu anume. Sigur vă vor ajuta.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *