Cum se poartă rochia lungă în această vară?

Oare de ce fashionistele înrăite iubesc atât de mult rochia lungă? Pur şi simplu pentru că rochia lungă are o mulţime de atuuri. Este foarte uşor de purtat, foarte confortabilă şi foarte fashionable în acelaşi timp.

Devenită un veritabil must have atunci când vine vorba despre ţinutele de vară, poţi alege modelul de rochie lungă în funcţie de stil şi de ocazie. Iată care sunt cele mai în vogă modele de rochii lungi şi cum se poartă acestea în vara anului 2016.

În această vară, preferata ta ar trebui să devină rochia tip cămaşă. În ceea ce priveşte imprimeurile, florile sunt un veritabil must have. Cele mai îndrăzneţe dintre voi pot miza pe dungi, pe imprimeuri aztece sau pe cele tropicale.

Dacă vrei însă să fii mai sobră, rochia albă este cea mai bună alegere. Este o valoare sigură atunci când vine vorba despre afirmarea stilului.

Cum poţi crea cele mai frumoase ţinute cu ajutorul rochiei lungi?

Un look boho şic. Optează pentru o rochie lungă fluidă, cu detalii dantelate, un imprimeu floral sau broderii pe care o poţi purta la o vestă fără mâneci, la o mulţime de bretele şi la sandale fără toc în nuanţe de nude.

Pentru a merge la muncă. Alege un model mai neutru pe care sa îl porţi la cea mai frumoasa si mai elegantă pereche de sandale cu platformă. Daca vrei sa obţii cel mai cool look, poartă rochia tip cămaşă sau cea cu despicătură la o pereche de bascheţi.

Seara. Rochia lungă este alegerea perfectă şi pentru seară. Dacă vrei să fii cea mai glamour sau cea mai sofisticată, alege o rochie lungă cu un joc de transparenţă sau una cu despicătură de sus până jos. Sandalele cu toc colorate sau cele cu irizeuri îţi vor pune cel mai bine in valoare ţinuta. Poşeta asortată la fel.

Articole similare

Un comentariu la „Cum se poartă rochia lungă în această vară?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?