Cum se poartă pantofii roșii cu eleganță?

La fel ca şi indemodabila rochiţă neagră, fusta tip furou sau faimosul body, pantofii roşii sunt şi ei foarte glamour şi ultra sexy. Şi da, roşul nu se poartă doar de Ziua îndrăgostiţilor sau de Crăciun.

Pantofii eleganţi clasici, în nuanţe de roşu sunt veritabili must have atunci când vine vorba despre cele mai frumoase ţinute. Iată câteva idei de ţinute care să te inspire în viaţa de zi cu zi.

O ţinută ideală pentru week-end. Pantofi eleganţi roşii în week-end? De ce nu? Alături de o pereche de blugi boyfriend cu un aspect puţin mai uzat sau destroy sau de o salopetă din denim, o bluză albă cu umerii goi şi de o geantă tip cabas din denim poţi obţine cele mai frumoase ţinute. Pantofii roşii eleganţi pot să devină detaliul pop şi feminin pentru a pune cel mai bine în valoare toate ţinutele.

O ţinută pentru o seară mai specială. Ideea? Să găseşti cele mai bune combinaţii şi cele mai potrivite piese vestimentare. Nu rochii mulate, decolteuri prea adânci sau fuste mult prea scurte. Pentru un look sexy dar şic poţi miza pe o pereche de pantaloni palazzo în nuanţe de negru, pe un top scurt din mătase în nuanţe de albastru închis şi pe o geantă mici. Cea mai potrivită combinaţie pentru a pune în valoare cel mai bine pantofii roşii. Vei fi cea mai glamour cu siguranţă.

O ţinută pentru birou. Pantofii clasici roşii şi eleganţi sunt chiar foarte cool la birou. Cu o singură condiţie însă- să îi temperezi cu o pereche de pantaloni cu talia înaltă în nuanţe de gri şi cu un top fără mâneci în nuanţe de albastru serenity. Cerceii mai lungi vor fi detaliul care face diferenţa. Şic, sexy şi în tendinţe cu alte cuvinte. Şi mai mult decât perfect.

Articole similare

Un comentariu la „Cum se poartă pantofii roșii cu eleganță?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?