Cum se poartă imprimeul tropical la birou?

Se pare că imprimeul tropical este vedeta sezonului estival 2016. Şi chiar a reuşit să detroneze imprimeurile mai clasice precum cele florale sau dungile.

Faci parte din categoria fashionistelor înrăite care nu prea au timp de vacanţă? Nu trebuie să intri în panică. Tendinţa tropicală, asociată cel mai adesea cu farniente, cu relaxare pe plajă sau cu şedinţele de bronz sub palmieri, nu se poartă doar în vacanţă. Se poate purta chiar şi la birou pentru a fi cea mai cool şi cea mai stilată.

Limitează-te însă la o singură piesă vestimentară cu imprimeu tropical. Dacă te vei îmbrăca din cap până în picioare cu piese vestimentare cu palmieri, nu vei fi privită cu ochi buni de către colegi, cu siguranţă. Dar o cămaşă cu imprimeuri florale va arăta cel mai bune la o pereche de pantaloni negri eleganţi. Sau la o fustă albă evazată.

Obţine o ţinută şic cu ajutorul accesoriilor. Poţi arbora o ţinută estivală de inspiraţie tropicală cu ajutorul celor mai frumoase accesorii. Geanta tip ghiozdan, brăţările multicolore, sunt stilate şi elegante. Dar şi pantofii tip escarpen cu flori exotice, perfecţi pentru birou. Mici detalii care vor face însă diferenţa.

Alege cele mai potrivite piese vestimentare. Cine a spus că imprimeul tropical cu cele mai exotice motive nu poate să facă parte dintr-un look pus la patru ace? Singura condiţie însă este să mizezi pe piesele vestimentare adecvate acestui mediu.

Modelele mai şic precum cămaşa din satin sau mătase sau sacoul tip smoching vor arăta cel mai bine alături de alte piese elegante de la tine din dressing. Un smoching negru cu motive discrete este mai mult decât perfect pentru a arbora acest imprimeu la muncă. Sau chiar salopeta. Rochia lungă sau cea tip cămaşă puţin mai elegante sau mai glamour te vor face să te simţi ca într- ovacanţă permanentă.

Articole similare

Un comentariu la „Cum se poartă imprimeul tropical la birou?

  1. Paddington (2014) watchseries
    Filmul ca si idee nu e rau si la fel si ca si animatie, dar ca si poveste, e una plictisitoare in care se intampla prea putine lucruri, si trece 1h si 30 minute si simti ca nu ai vazut destul, puteau sa il faca mai fain cu mult mai multe lucruri de vazut. Nota persoana : 6/10

Faci un comentariu sau dai un răspuns?