Cum să publici poze pe Instagram de pe un computer?

Tuturor ne place reteaua sociala Instagram si ne dorim sa o folosim cat mai des cu putinta. Insa, ne displace faptul ca nu o putem folosi de pe un desktop. Folosesti si tu Instagram de pe computer insa nu poti posta poze pe profil? Datorita acestui mini tutorial vei afla cum poti face acest lucru de acum inainte.

Instagram a devenit rapid una din cele mai populare retele sociale. Cu peste 1 miliard de utilizatori activi pe luna, audienta pe Instagram este mai mult decat considerabila. Datorita acestei platforme poti impartasi momente frumoase din viata cu prietenii. In mod principal folosit pe smartphone, Instagram este disponibil in egala masura si pe computer prin intermediul unei interfete web sau unei aplicatii care nu este atat de dezvoltata insa. Aceasta nu este atat de intiuitiva ca si pe smartphone si nu ofera aceleasi optiuni ca si aplicatia mobila. Nu poti publica nici poze sau stories, nici sa creezi albume si nu ai acces nici la mesagerie. Pentru a profita din plin de experienta de utilizare la birou au fost create unele alternative. In acest articol va vom spune cum puteti publica poze pe Instagram de pe un computer.

Cum poti folosi Instagram de pe un PC?
In primul si in primul rand, pentru a avea acces la versiunea web de Instagram este de ajuns sa dai un search pe Instagram.com pe internet de pe PC. Chiar daca regasim unele functii identice cu cele de pe aplicatia mobila (comentarii, like, search), lipseste esenta aecstei retele sociale si anume Publica o fotografie. Fara ea, este imposibila postarea unor noi publicatii pe platforma. Din momentul in care te conectezi cu computerul prima pagina afiseaza fluxul de fotografii in partea dreapta sus. Pe Microsoft Store este posibil sa descarci o versiune a aplicatiei Istagram conceputa pentru computer. Cu toate acestea, problema ramane aceeasi, nu se poate partaja continutul pe contul de Instagram.

Cum putem publica poze pe Instagram de pe un computer?
Poate ti se pare imposibil sa publici poze pe Instagram de pe site-ul web sau de pe aplicatia Windows, cu toate acestea nimic nu te impiedica sa rezolvi aceasta problema, folosind o terta unealta. Exista o serie de aplicatii special concepute pentru a extinde functionalitatile Instagram pe Windows. Una din ele este extensia Chrome cunoscuta sub numele de User-Agent-Switcher. Aceasta unealta iti permite sa schimbi agentul utilizator al computerului in timpul navigarii. In realitate, in timp ce navighezi de pe PC, User-Switch-Agent iti permite sa beneficiezi de o conexiune ca si cum ai fi conectat la Istagram de pe un smartphone.

Astfel, la fel ca in cazul aplicatiei mobile, iti poti partaja pozele si sa publici postari noi datorita functiei Publica o Poza. Pentru a procura aceasta aplicatie mobila trebuie sa accesezi Chrome Web Store si sa o adaugi la browserul tau web. Odata instalata, tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe icoana din dreapta din bara ta de navigare si sa alegi din mai multi agenti utilizatori precum iOS sau Android.

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?