Cum descarci filme pe un iPad fără să folosești iTunes?

iPad-ul este un partener ideal de calatorie- este usor de transportat, plin de aplicatii si de jocuri…in plus, ecranul sau retina il transforma in cea mai buna tableta pentru a viziona filme in timpul unei deplasari.

Daca nu vrei sa folosesti iTunes pentru a descarca filme pe iPad este posibil sa folosesti o terta aplicatie sau alte metode asupra carora ne vom opri in cele ce urmeaza.

Descarca un film direct pe un iPad cu Cloud
Cea mai simpla modalitate de a transfera un film pe un iPad consta in folosirea unui Cloud. Un Cloud reprezinta un sistem de stocare dematerializat la distanta, functioneaza in mare parte asemeni un hard disk insa cu diferenta ca este accesibil de pe orice aparat, via Internet. Astfel, pentru a pune un film pe iPad este de ajuns sa il plasezi in Cloud dupa care sa il descarci pe tableta iOS. Dropbox, Google Drive sau One Drive sunt probabil cele ma populare servicii Cloud pentru acest tip de salvare. Singurul inconvenient al acestei tehnici este ca, in functie de marimea fisierului si calitatea conexiunii la Internet, timpul de transfer al clipului video pe iPad poate fi mai lung, chiar foarte lung.

Foloseste Dropbox pentru a pune un film pe iPad fara iTunes
Intai si intai, trebuie sa creezi un cont de utilizator Dropbox dupa care sa descarci aplicatia pe iPad si pe Mac sau PC. De pe computer, plaseaza fisierul video in Dropbox. In functie de marimea acestuia din urma, sincronizarea Cloud poate dura de la cateva minute la cateva ore. Atunci cand icoana verde apare langa fisier, acest lucru inseamna ca acesta este de acum inainte disponibil de pe orice aparat. Nu mai trebuie decat sa te conectezi la Dropbox de pe iPad si sa descarci filmul.

Descarca un film pe un iPad cu ajutorul unui tert aparat
Daca nu iti doresti sa astepti prea multa vreme pentru ca fisierele sa se sincronizeze, daca nu aceasta este solutia pe care ti-o doresti, atunci va sfatuim sa folositi o terta aplicatie.

iExplorer
iExplorer este unul din preferatele noastre deoarce ne ofera un plus de libertate in interactiunea cu stocarea iPad. Cu toate acestea, pentru ca acest truc sa functioneze cu adevarat, trebuie sa instalezi in egala masura un cititor video tert precum PlayerXtreme Media Player care este gratuit. Odata ce ai instalat cele doua programe, conecteaza iPad-ul la computer. Deschide iExplorer, tableta iOS ar trebui sa fie detectata automat. Acum, esti liber sa accesezi fisierele.

In meniul vertical din stanga da click pe Apps. Printre fisierele care se afiseaza selecteaza PlayerExtreme si deschide dosarul de descarcari. Acum, alege clipul video dupa care da click pe optiunea Export situata in partea de jos a ferestrei dupa care pe Export Videos to Folder. Transferul ar trebui sa se lanseze, o bara de progres ar trebui sa apara in partea dreapta jos. Odata aceste lucruri efectuate, deschide Player Xtreme pe iPad si ar trebui sa vezi filmul pe care tocmai l-ai adaugat. Nu iti ramane decat sa il vizionezi.

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?