Cele mai urmărite episoade ale serialului Grey’s Anatomy

Un veritabil mastodont al serialelor, “Grey’ Anatomy” are numeroase episoade culte la activ. Oare care sunt insa cele mai urmarite dintre ele? Vei afla in cele ce urmeaza.

Ajuns la 16 sezoane deja, serialul se pare ca nu se va opri aici. A inregistrat audiente record in numeroase reprize si are din ce in ce mai multi adepti. Iata insa care sunt cele mai apreciate episoade.

« Don’t Stand So Close to Me », Sezonul 3, episodul 10. Mid- season finale din sezonul 3 al serialului “Grey’s Anatomy” este marcata de catre interventia chirurgicala prin care trebuie sa treaca tatal lui George, dar si nasterea prematura prin care trece sora lui Meredith. Rezultatul- 24,01 milioane de telespectatori.

« Wishin’ and Hopin’ », sezonul 3, episodul 14. Acest episod, unde ni se prezinta confruntarea dintre Meredith si mama sa, una din cele mai intense, a fost urmarit de numai putin de 24, 1 milioane de telespectatori.

« Yesterday », sezonul 2, episodul 18. ah, primul episod in care apare seducatorul Mark. Sosirea “Doctorului Glamour” a atras numai putin de 24, 36 de milioane de telespecatori la Seattle Grace Hospital.

« What Have I Done to Deserve This ? », sezonul 2, episodul 19. Acest episod nu este foarte macant in felul sau, dar pune in scena inceputurile relatiei dintre Danny si Izzie. Si a doua zi dupa relatie de iubire ciudata dintre George si Meredith.

« Walk in Water », sezonul 3 episodul 15. Episoadele catastrofice din serialul “Grey’ s Anatomy” sunt in general extrem de appreciate de catre public. Prima parte a accidentului de feribot a tinut cu sufletul la gura in jur de 25,20 de milioane de fani.

« Time Has Come Today », sezonul 3, episodul 1. Se pare ca sezonul 3 este unul foarte apreciat de catre fani. Season premiere de la sezonul cu numarul 3 este urmare martorii tragice a lui Danny. Izzie s-a inchis in baie si nu vorbeste cu nimeni. In ceea ce o priveste pe Meredith, aceasta ii marturiseste Cristinei ca tocmai a avut o relatie cu Derek. Este vorba despre cea mai buna lansare a serialului in ceea ce priveste audienta, de 25, 41 de milioane de telespectatori.

“As We Know It”, sezonul 2, episodul 17. In a doua parte a episodului cu bomba, au fost prezenti in fata ecranului in jur de 25, 42 de milioane de telespectatori.

« It’s The End of The World “, Sezonul 2, episodul 16. Nu mai e nicio surpriza pentru nimeni. Episodul cu bomba este cel mai urmarit. Difuzat exact dupa Super Bowl, in 5 februaie 2006, a inregistrat o audienta record de 38 de milioane de telespectatori.

Articole similare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?