Cele mai idilice destinații pentru anul 2020

In anul 2020 vrei sa descoperi cele mai uimitoare si cele mai idilice destinatii care sa te lase cu gura cascata si care sa iti lase amintiri minunate? Esti in cautare de inspiratie? Iata care sunt atunci destinatiile pe care trebuie sa le alegi.

Milwaukee, Wisconsin, Statele Unite. Desemnat drept cel mai mare oras din Wisconsin si o destinatie istorica incarcata de istorie, Milwaukee este o destinatie turistica care promite o incantare si o relaxare totala.

Bilbao, Spania. In partea de nord a Peinsulei Iberice, Bilbao este o adevarata destinatie culturala pe care trebuie neaparat sa o descoperi. Un oras plin de surprize care a fost ales Capitala Europeana in anul 2018 cu un decor urban minunat si o priveliste magnifica.

Buriram, Thailanda. Aceasta destinatie rurala din provincia Buriram, este o adevarata comoara de contemplat. Poti admira aici frumusetea efemera a templului Phanom Rung, care a fost ridicat inca din secolul 5 pe inaltimea unui vulcan.

Sunbury, Victoria, Australia. In partea de sud-vest a orasului Melbourne, vei fi cu siguranta uimit de splendoarea peisajelor de aici. aici sunt numeroase domenii viticole, coline si campii pline cu arbori. Iar casutele victoriene de un alb imaculat au un farmec autentic minunat.

Romania. Bineinteles ca si tara noastra se afla in acest clasament. Nu avea cum sa nu fie. Aici sunt coline verzi cat vezi cu privirea, peisaje rurale minunate numeroase si satucuri vechi retrase, izolate chiar de civilizatie. Iar in mijlocul padurilor virgine luxuriante vei putea respira cel mai curat aer.

China. Cu peste 3100 de ani de istorie la activ, vechea capitala a Chinei imperiale se afla pe locul 10 atunci cand vorbim despre cele mai mari orase de aici. Un adevarat leagan al civilizatiei, Xi’An a pstrat mii si mii de ani un secret. Ridicata de catre imparatul Qin si dscoperita de catre agricultori locali in 1974, aici vei putea admira inconmensurabila armata de teracota a imparatului. Aleasa o cetate antica descoperit pentru anul 2020 Xi’an este o adevarata minunatie.

Guadalajara, Mexic. O destinatie mai putin cunoscuta, Guadalajara are cele mai frumoase cladiri coloniale si este o destinatie care privilegiaza ecoresponsabilitatea.

Aberdeeen, Scotia. Trebuie sa ajungi si prin Scotia, cu peisajele sale rurale, dar si cu oile sale. Din fericire, aceasta sublima tara nu se rezuma doar la asta. Aberdeen, supranumit si « orasul de granit », are cele mai impresionante faleze si cel mai impresionant peisaj urban. Ruine incarcate cu istorie, muzee de arta si restaurante grastronomice… chiar ai ce alege de aici.

Ubatuba, Brazilia. O destinatie cu o multime de insulite presarate peste tot. Litoralul sau te va subjuga cu frumusetea sa, dar si apele sale sau potecile de pe malul marii.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *