Cele mai așteptate seriale ale anului 2021

Anul 2020 a fost afectat de pandemia si in ceea ce priveste serialele, chiar daca oferta a fost destul de bogata. Anul 2021 insa, se anunta cu multe seriale de calitate, pe care producatorii le pregatesc deja.

Iata deci care sunt cele mai asteptate seriale ale anului 2021.

La Casa de Papel, sezonul 5. O veritabila revelatie pentru anul 2017, acest serial spune povestea unei gasti ambitioase de hoti care este din ce in ce mai populara in ultimii ani. A cincea si ultma parte va continua povestea jafului care a avut loc la Banca Spaniei, un jaf initiat in a treia parte. Ocazia ideala de a asista la o infruntare intre Profesor si Alicia care risca sa aiba grave consecinte.

Better Call Saul, sezonul 6. Sa faci un spin-off de la Breaking Bad, unul din cele mai bune seriale din toate timpurile, era un proiect extrem de ambitios, dar se pare ca Better Call Saul a reusit sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Uneori chiar este considerat mai bun decat Breaking Bad. Ultimul sezon va lega intriga celor doua seriale si va oferi cel mai frumos Adio de la Saul Goodman si Walter White.

Lord of The Rings, sezonul 1. foarte celebra la nivel mondial si adaptata in trilogia faimoasa pe marele ecran, opera lui J. R. R. Tolkien va face de aceasta data obiectul unui serial. Dar serialul nu va avea nimic de-a face cu filmele. Oare va reusi sa aprinda flacara si sa atraga din nou fanii inspre genul eroic fantasy? Vom vedea.

Stranger Things, sezonul 4. O intriga originala de calitate si cel mai frumos omagiu adus anilor ’80. Acest al patrulea sezon se va desfasura departe de Hawkins si va urma eroii sai la liceu. Dar pericolul este mereu aproape.

Euphoria, sezonul 2. Dupa un prim sezon incununat de succes, Eurphoria revine cu sezonul 2 pentru a prezenta continuarea aventurilor lui Rue si Lexi.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *