Carnival Row sezonul 2 – Orlando Bloom și Cara Delevigne vorbesc despre intrigi noi

Ai adorat sezonul 1 al serialului Carnival Row? Veste buna, serialul revine cu sezonul 2. Deja prezenti pe platourile de filmare, Orlando Bloom si Cara Delevinge si-au marturisit dorintele pentru noile intrigi. Povestile din Burgue sunt departe de a se fi terminat. Orlando Bloom, Cara Delevigne, David Gyasi, Tamzin Merchan si multi alti actori din serialul tau preferat tocmai au inceput filmarile pentru sezonul 2 al serialului.

Intrigile pentru sezonul 2. Pentru moment putine informatii sunt cunoscute cu privire la intrigile care urmeaza. Sunt atat de putine informatii incat actorii par sa tina in mod intentionat secrete fata de publicul sau. Intr-un clip video promotional putem vedea distributia, aflata pe platoturile de filmare, pe cale sa isi dezvaluie diferitele dorinte pentru acest al doilea sezon.

Cara Delevigne (Vignette) are in special doua cereri – in primul si in primul rand, actrita a declarat ca si-ar dori sa stie ce se va intampla cu cele doua personaje principale si nu numai si cu celelalte personaje, cu absolut toate. In al doilea rand, actrita a declarat ca si-ar dori sa stie daca vor exista personaje noi in acest al doilea sezon sau chiar creaturi noi. Orlando Bloom (Rycroft) spera sa exploreze mai in profunzime psihologia personajului sau pentru a afla ce inseamna cu adevarat sa ai sange amestecat.

O atmosfera terifianta? O dorinta logica cu privire la revelatiile de la sfarsit de sezon 1, impartasita de David Gyasi (Agreus) pentru propriul sau personaj – vreau doar sa aflu mai multe lucruri despre Agreus. Tamzin Merchant (Imogen) este in mod vizibil nerabdatoare sa afle unde au mers Imogen si Agreus cu vaporul.

Insa cu totii sunt curiosi ce se va intampla mai departe cu Rycroft Philostrate si Vignette Stonemoss, mai ales acum, cand sunt din nou impreuna, ca ancheta a fost rezolvata, ca secretele detectivului au iesit la iveala si comploturile lui Piety au fost dejucate.

Producatorii serialului Carnival Row, Travis Beacham si Marc Guggenheim au dat cateva detalii cu privire la a acest sezon cu numarul 2. Ne-au amintit in primul si in primul rand ca scena finala cu Philo care o regaseste pe Vignette si alege iubirea si drept urmare lumea zanelor este probabil una din cele mai mari schimbari ale serialului, schimbare ce va avea loc inca de la inceputul sezonului 2. Insa Philo si Vignette vor mai avea o multime de alte probleme in acest nou sezon. Dupa morti si conspiratii, detectivul si zana vor avea parte de o multime de aventuri si rasturnari de situatii.

O multime de intrebari, raspunsuri putine, am ramas pentru moment doar cu promisiunea ca se vor introduce o multime de personaje noi in aceasta lume a serialului Carnival Row.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *