Care este cea mai potrivită platformă pentru un magazin online de succes

Exista mai multe platforme care permit crearea unui magazin online si fiecare vin cu propriile avantaje si dezavantaje. In acest sens este important sa alegi platforma care se potriveste cel mai bine cu nevoile si dorintele tale pentru ca produsul final sa iasa exact asa cum ti-l doresti.

Open Cart
Open cart este o platforma dedicata comertului electronic. Este folosita de cand a aparut de un numar foarte mare de utilizatori si a cunoscut evolutii considerabile. Instaland Open Cart ai practic un magazin gata facut pe care tot ce trebuie sa faci este instalezi tema dorita.

Pot aparea unele probleme in momentul in care vrei sa integrezi si un blog pe site, insa acestea pot fi rezolvate cu ajutorul unui programator si al unui designer. Noile teme sunt chiar interesante si aspectul “de lemn” al versiunilor anterioare a disparut.

Magento
Magento este un alt CMS pentru magazine online. Nu este la fel de popular ca Open Cart pentru ca este mult mai greu de instalat si de administrat. Numarul de pluginuri existente nu este la fel de mare si cele mai multe dintre ele au un pret.

WordPress in combinatie cu Woocommerce
Din WordPress si Woocommerce se poate face un magazin interesant care este complet free. Desigur, te poate costa tema in functie de ceea ce alegi. Ai un numar vast de pluginuri pe care le poti utiliza si pe care le poti gasi gratuit iar functionarea magazinului online se face a nivel optim atat ethnic, cat si al aspectului.

Interfata de administrare este intuitiva si poate fi configurat foarte usor magazinul. O problema specifica WordPress este faptul ca poate ajunge sa functioneze foarte greu ceea ce nu este de dorit, si e nevoie de implicarea unui programator.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *