Am testat saltelele ortopedice

Cand am fost în concediul la sky în afara ţării am fost cazat la un hotel foarte luxos unde am dormit pe o saltea de-a dreptul specială. De ce specială?

Pentru că am avut efectiv pe ea cel mai bun somn din viaţa mea, dormind neîntors de seara şi până în zorii zilei când trebuia să mă trezesc pentru a ieşii pe pârtie. La un an după această întâmplare, în următorul concediu, am fost în acelaşi loc, la acelaşi hotel, însă din păcate pentru mine nu am mai fost cazat în aripa respectivă a hotelului ci la un alt etaj unde nu se mai regăseau acel tip de saltele minunate.

De această întâmplare mi-am amintit în urma unei probleme de sănătate pe care a întâmpinat-o o persoană foarte dragă mie, mai exact câteva probleme destul de grave la coloana vertebrală din cauza unui accident de maşină.

Din fericire există un oarecare remediu pentru acea problemă, printre fizioterapie şi tratament numărându-se şi dormitul obligatoriu pe un anumit tip de saltea specială pe care persoana despre care discutăm a achitiţionat-o de pe www.saltele-ortopedice.net la recomandarea unui medic specialist care de altfel a oferit şi diagnosticul respectiv.

Astfel de saltele ortopedice pot fi cumpărate de la magazine de specialitate chiar dacă persoanele care au de gând să le folosească nu au probleme de sănătate şi nu le-a fost recomandat special de către medic acest lucru ci şi de oamenii care pur şi simplu nu se simt mulţumiţi de calitatea somnului pe care îl au atunci când dorm pe saltelele normale care diferă de la firmă la firmă.

În general saltelele ortopedice sunt mai tari şi mai rigide decât cele obişnuite tocmai pentru a ajuta în cadrul programelor de recuperare pentru persoanele care au avut parte de diverse probleme deranjante ale coloanei vertebrale şi tocmai din această cauză este obligatoriu ca somnul să aibă loc într-o poziţie corespunzătoare pe care o saltea normală nu o permite datorită compoziţiei mai elastice care te face efectiv să te scufunzi în ea atunci când stai în pat.

În concluzie, dacă te-ai săturat să adormi într-o anumită parte a patului iar atunci când te trezeşti să fii exact în partea opusă, dacă ai avut, din nefericire, parte de diverse afecţiuni ale coloanei vertebrale sau dacă pur şi simplu persoana cu care dormi seară de seară este deranjată de mişcările bruşte pe care le efectuezi în timpul somnului atunci ar cam fii cazul să-ţi achiziţionezi o saltea ortopedică.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *